Kundreferenser

"Vi har haft ett nära samarbete med Tommy sedan -98. Med stor kunskap och hög servicenivå har Tommy hjälpt många av våra artister genom åren."

Leif Gabrielsson, 2Entertain
Production Manager/Artistagent

"Han är grym! Hjälpt mig i större delen av min karriär."

Jonas Esbjörs
Frölunda Indians

"I mitt yrke inom restaurangbranschen har det genom åren varit tillfällen där jag, genom fel eller tunga lyft, behövt akut hjälp för ryggen. Tommy finns alltid där och har den rätta lösningen!"

Lena Kallevik
Restaurant Event Manager - Gothia Towers

"Jag kom till Tommy efter att haft ont i höften dygnet runt och ätit värktabletter för att kunna sova. Har provat massor av olika behandlingar men inget har tidigare hjälpt. Tommy hittade orsaken till mitt problem och nu är jag äntligen smärtfri."
 
Ingela Jonsson

Henrik Lundqvist tingets.se

"Jag har fått mycket hjälp och goda råd från Tommy under mina år som spelare i Frölunda Indians. Vet att jag alltid kan få hans tips, råd och hjälp när jag är i stan."

Henrik Lundqvist - New York Rangers
Annika Sjöö tingets.se

"Jag har alltid drömt om att kunna springa långt, men ett ont knä har hindrat mig. Innan jag började gå hos Tommy kunde jag inte ens springa några kilometer utan att få ont i mitt skadade knä. Nu, efter bara någon månad kan jag springa upp till milen utan att känna någon smärta och jag är så tacksam! Hälsningar"

Annika Sjöö - Hälsoinspiratör
Mikkey Dee Motörhead tingets.se

"Vet att jag alltid kan kontakta Tommy och få proffsig hjälp direkt. Nu kan jag springa Göteborgsvarvet för andra gången."

Mikkey Dee - Trummis Motörhead