Om Tommy Tingets

Jag har sedan början 90-talet arbetat aktivt med olika typer av skador med fokus på idrottsskador och rehabilitering. Idrottat själv under hela min uppväxttid, så intresset för kost, anatomi och mental träning har alltid funnits med. Jag har kompletterat mina kunskaper med bla. Socialpedagogutbildning, flerårig sjukvårdsutbildning och ett flertal idrottskadeutbildningar, Samt en fyraårig utbildning till en kandidatexamen i osteopati på Skandinaviska Osteopathögskolan

1994 arbetade jag för fotbollslaget Qvidings A-lag under några år. 1998 inledde jag ett samarbete med 2Entertain där jag främst hjälper olika artister såväl musiker, dansare som skådespelare. 1996 Startade jag mitt arbete hos Frölunda Indians A-lag. Ett arbete som har givit mig stor och lång erfarenhet av idrottsskador och rehabilitering men även glädjen att få uppleva två SM guld tillsammans med fantastiska lag.

Idag har jag en egen mottagning på Campus Frölundaborg där jag arbetar i nära samarbete med olika kompetenser inom sjukvården som läkare, sjukgymnaster. Flera dagar i veckan har jag även mottagning på Elite Park Avenue, Elite Wellnes där jag samarbetar med personliga tränare från NatureFitness. Under vinterhalvåret går jag även in som fysioterapeut för Tre Kronor Legends.

Boka tid på tel: 0708-284033, tommy@tingets.se eller fyll i formuläret under kontakt.tingets.se Tommy Tingets